Hodžson: Igrači će pevati himnu

Izvor: B92, 02.Jun.2014, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson: Igrači će pevati himnu

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je da će svi njegovi igrači na predstojećem Svetskom prvenstvu u Brazilu pevati britansku himnu. Napadač Mančester junajteda Vejn Runi na početku reprezentativne karijere nije pevao himnu, dok je njegov saigrač Gari Nevil rekao da umesto pevanja himne, više voli da se koncentriše na utakmicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hodžson kao Mihajlović: Igrači će pevati himnu na SP u Brazilu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2014

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je da će svi njegovi igrači na predstojećem Svetskom prvenstvu u Brazilu pevati britansku himnu.. (FOTO: AP). Engleske fudbalere su u zemlji mnogi kritikovali jer uoči utakmica mnogi od njih ne pevaju himnu „Bože čuvaj kraljicu”.. Napadač...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.