Hoću samo u Partizan

Izvor: Glas javnosti, 08.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoću samo u Partizan

Potencijalno pojačanje Partizana, Nikola Vujović, izjavio je da ga zanima samo crno-beli dres, iako se poslednjih dana spominjala mogućnost da će napadač Mogrena karijeru nastaviti u Nemačkoj. Najbolji igrač crnogorskog prvenstva poslao je jasnu poruku čelnicima kluba iz Budve da se već sve dogovorio sa čelnicima Partizana.

- Hoću Partizan, sad i odmah. Ne želim nigde osim u redove „crno-belih“. Ne interesuje me druge ponude, ni Rusija, ni Nemačka. Imam dogovor sa upravom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Partizana, koji su bili konkretni i korektni, i ne želim da prekršim taj dogovor - konkretan je Vujović.

On je takođe istakao da ga ne zanimaju izjave sportskog direktora Mogrena Ilije Rađenovića oko njegovog eventualnog prelaska u Nemačku ili Rusiju.

- Ne želim da se moj odlazak iz Mogrena pretvori u sapunicu, kao što je bio slučaj sa Burzanovićem, Lakićem, Božovićem i Purovićem, odnosno da se celi prelazni rok provlači kroz medije kad za tako nešto nema potrebe - istakao je Vujović.

Sve, dakle, zavisi od Mogrena. Čelnici Budvana imaju tri opcije - da odmah prodaju Vujovića Partizanu, da prihvate neku od navodnih ponuda iz Nemačke i Rusije, ili da još sačekaju, jer prelazni rok traje do 31. januara.

Za Vujovića, ubedljivo najgora solucija bila bi da se naknadno priključi pripremama Partizana, koje počinju za nekoliko dana. Kao novi fudbaler, Vujović bi trebalo da se dokaže treneru „crno-belih“ Slaviši Jokanoviću, a što bi bilo neuporedivo teže ako bi stigao kada pripreme budu u odmakloj fazi.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujović: Neću u Nemačku, hoću u Partizan!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2009, 11:37

Dan nakon što je sportski direktor Mogrena najavio pregovore oko transfera Nikole Vujovića sa menadžerima jednog nemačkog i ruskog kluba, najbolji igrač crnogorske Prve lige reagovao je porukom: „Hoću Partizan, sad i odmah“.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.