Hoćemo li gledati Zlatana na Mundijalu?

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćemo li gledati Zlatana na Mundijalu?

Nakon poslednjeg meča Švedske na EP 2016. godine Zlatan Ibrahimović je objavio povlačenje iz reprezentacije. Predomislio se.

Zlatan Ibrahimović je poslednji meč za reprezentaciju Švedske odigrao još 2016. godine na Evropskom prvenstvu, tada je nakon debakla na tom šampionatu odlučio da se više ne pojavljuje u reprezentaciji.

Mnogi smatraju da je Švedska postala bolji tim bez njega, izbacili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su Italijane u baražu, a Zlatan je objavio želju da se vrati u tim.

Ima li mesta?

Moraće da se napravi, ukoliko on to bude želeo.

"Šanse da zaigram na Mundijalu su visoke", napisao je Ibra na Tviteru.

Setimo se samo njegovih reči kada se Švedska nije plasirala na Mundijal 2014. godine u Brazilu:

"Jedno je sigurno, Svetsko prvenstvo bez mene nije za gledanje."

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibrahimović: Šanse da igram na SP su uvećane

Izvor: B92, 16.Apr.2018

Najbolji švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović ima veliku želju na nastupi na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji. Golgeter Los Andjeles Galaksija posle Evropskog prvenstva 2016. godine odlučio je da završi reprezentativnu karijeru, nije igrao ni u kvalifikacijama za Mundijal u kojima je u barazu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.