Hoće li Gvardiola razljutiti Klopa?

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Gvardiola razljutiti Klopa?

Pep sigurno ima više "aduta" u džepu za sjajnog vezistu.

Ilkaj Gundogan će nema sumnje biti jedna od zvezda prelaznog roka. U januaru je Dortmund odbio ponudu Juventusa od 30 miliona evra za sjajnog vezistu, Italijani i dalje veruju da je on pravi naslednik Pirla, ali se procenjuje da će teško izdržati trku sa bogatijim engleskim klubovima.

Mediji na ostrvu veruju da je Gundogan najbliži Sitiju. Gvardiola ga je hteo u Bajernu, teško će do Pogbe, pa konce igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi da poveri baš ovom fudbaleru.

To će razočarati Jirgena Klopa pod kojim je Gundogan procvetao. Menadžer Liverpula je već razgovarao ranije sa Gundoganom da ga obavesti da je Liverpul zainteresovan, ali Siti igra Ligu šampiona, spreman je da plati više Dortmundu, što bi mogli da odluči trku za 25-godišnjeg fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.