Hoće li Gabigol nazad u Evropu?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li "Gabigol" nazad u Evropu?

Sudbina Brazilca u rukama "Neroazura".

Inter je 2016. doveo napadača, Gabrijela Barbosu, poznatijeg kao "Gabigol". Platili su Santosu čitavih 29,5 miliona evra, a ispostavilo se da su napravili ogromnu grešku!

Mladi napadač nije uspeo da se snađe u italijanskom timu, postigao je samo 1 gol, a nakon toga je prosleđen u Benfiku na pozajmicu. Ni u portugalskom timu nije uspeo da popravi formu i Inter nije znao kako da reši ovaj problem.

Na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je otišao u Santos na pozajmicu gde ponovo pruža solidne partije, a brazilski tim želi da on ostane još jednu godinu na pozajmici.

Međutim, da li će Inter na to pristati?

"Imam još devet utakmica u ovoj sezoni a moja budućnost je veoma komplikovana. Svi znaju koliku sam želju imao da se vratim u ovaj klub, ali ja ne mogu da utičem na naredne poteze. Imam ugovor sa Interom i moraćemo sa njima da rešimo problem", rekao je dvadesetdvogodipnji napadač.

Njegova pozajmica ističe 31. decembra, a on je rekao da, ukoliko mora da napusti ovaj tim, onda želi da pomogne Santosu da se kvalifikuje za Kopa Libertadores. Gabigol je ove sezone postigao 23 gola u dresu brazilskog tima.

Predsednik Intera je istakao da će biti vrlo teško, ali čelnici Santosa ne odustaju.

"Mi želimo još jednu pozajmicu. Već smo kontaktirali Inter i znamo da će biti teško. Oni su kupili igrača i potpisali četvorogodišnji ugovor, ako on ostane još godinu dana sa nama, to bi praktično značilo da su nam dali pola njegovog ugovora, a to je izuzetno komplikovano."















Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.