Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hleb prozivao Vengera i Fabregasa

Vezista Arsenala Aleksandar Hleb nalazi se jako blizu odlaska iz Arsenala, a veliku količinu besa beloruski fudbaler rešio je da podeli sa engleskim medijima glasnio kritikujući menadžera Arsena Vengera i saigrača Seska Fabregasa.



Posle svega prikazanog od kako je stigao iz nemačkog Štutgarta Hleb, ali i Arsenal svakako ne mogu biti zadovoljni postignutim. Beloruski napadač nije se najbolje snašao u Londonu, a priznaje i da se nije najbolje privikao na engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbal.

Čini se da mu svađanje ide mnogo bolje. Helb je primetio da ga Venger forsira na krilu, a ne u centru i to mu se ne dopada.

"Moje mišljenje o tome gde ću igrati nikada nije bilo važno. Rekao sam Vengeru da želim da idem i mislim da je bio prilično uzbuđen. Bolje pitajte njega. Možda čak ispadne i da je srećan što me vidi da odlazim", počeo je Hleb.

Jedan od razloga zbog kojih Hleb ne igra u polju jeste i Sesk Fabregas.

Hleb baš i nema puno pozitivnih kritika koje bi uputio na adresu španskog plejmejkera koga opisuje kao sebičnog fudbalera.

"Kada imamo gol šanse Fabregas je izuzetno sebičan. Ja nemam naviku da uvek šutiram na gol, on to radi uvek", rekao je Hleb.

Možda bi Hleb trebalo da počne da šutira na gol, jer ga Arsenalova publika baš i nije mnogo gledala u tom segmentu igre. Ipak, po svemu sudeći bivši fudbaler Štutgrata pikaće loptu naredne sezone na nekom drugom stadionu. Da li na "Meaci" ili na "Nou Kampu", ostaje da se vidi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hleb kritikuje Vengera i Fabregasa

Izvor: B92, 08.Jul.2008

Fudbaler Arsenala Aleksander Hleb oštro je kritikovao trenera Arsena Vengera i saigrača Seska Fabregasa, preneli su mediji...Hleb će najverovatnije ovog leta napustiti Arsenal, pošto Barselona već nekoliko nedelja pokušava da se dogovori sa Londonskim klubom o obeštećenju za reprezentativca Belorusije....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.