Hleb: Pep je imao najbolje igrače

Izvor: B92, 11.Okt.2012, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hleb: Pep je imao najbolje igrače

Nekadašnji fudbaler Barselone Aleksandar Hleb izjavio je da bivši trener katalonskog kluba Đozep Gvardiola nije najbolji trener, jer je imao najbolje igrače.

Gvardiola je tokom četiri sezone na "Kamp Nou" osvojio 18 trofeja, ali sadašnji igrač BATE Borisova smatra da je to uradio zato što je imao najbolji tim.

"Gvardiola nije najbolji trener na svetu. Trenirao je najbolju ekipu sa najboljim igračima i to je to. Za mene, najbolji treneri su Žoze Murinjo, Aleks Ferguson >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Arsen Venger", rekao je Hleb.

Nakon što je Hleb slabo igrao u prvoj sezoni po dolasku iz Arsenala kao veliko pojačanje, Gvardiola u naredne tri nije mnogo računao na Belorusa koga je slao na pozajmice u Štutgart, Birmingem i Volfsburg.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hleb: "Gvardiolu su igrači načinili najboljim trenerom na svetu"

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2012

Nekadašnji igrač Barselone ne vidi Gvardiolu kao najboljeg stručnjaka na svetu, ističe da je Španac imao sreće da trenira najbolje igrače koji su mu omogućili da osvoji sve trofeje koja ima u svojoj kolekciji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.