Hladan tuš za navijače na otvaranju novog stadiona u Tirani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladan tuš za navijače na otvaranju novog stadiona u Tirani

U Tirani je svečano otvoren najmoderniji stadion u jugoistočnoj Evropi, ali su organizatori napravili propust, pa su domaći navijači greškom isprskani vodom iz prskalica za kvašenje terena.

Na stadionu Air Albania gostovala je fudbalska reprezentacija Francuska, koja je u utakmici kvalifikacija za EP slavila sa 2:0, a Albanci su se potrudili da svečano otvaranje bude spektakularno.

Međutim, organizatori su napravili jedan veliki propust - tokom redovne procedure >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvašenja terena pre utakmice, dve prskalice su postavljene odmah iza gol-aut linije, prenosi Klix.

Domaći navijači su tako dobili "hladan tuš", jer su ljudi odgovorni za održavanje terena mlaznice podesili da rade u svim smerovima, pa je voda kvasila i tribine sa navijačima.

Stadion je sagrađen na mestu nekadašnjeg stadiona Kemal Stafa, ima 22.500 mesta za sedenje, a izgradnja je koštala 50 miliona evra.

UEFA je donirala 10 miliona evra, a preostalih 40 miliona su dali investitori koji su postali vlasnici najvišeg tornja u Albaniji (112 metara) koji je sagrađen u sklopu stadiona, a u kojem su smešteni hotel i poslovni prostori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Albanska blamaža na otvaranju stadiona: Umjesto trave zalili navijače

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2019

U Tirani je utakmicom između Albanije i Francuske otvoren stadion Air Albania, moderno zdanje koje će biti dom albanske reprezentacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.