Hjuston veruje svom treneru: Ne bismo dozvolili DAntoniju da ode

Izvor: B92, 12.Jun.2020, 14:45

Hjuston veruje svom treneru: Ne bismo dozvolili D'Antoniju da ode

Deril Mori, generalni menadžer Hjuston Roketsa, rekao je da će se produžiti ugovor sa Majkom D'Antonijem.

Majk D'Antoni je svoju karijeru gradio u Evropi u redovima milanske Olimpije i Benetona iz Treviza, da bi se kasnije proslavio u Finiks Sansima sa "6 sekundi ili manje" napadačkom taktikom.

On je trener Roketsa od 2016. godine i sa njima je igrao finale Zapada kada je posle povrede Krisa Pola ekipa izgubila u sedmoj utakmici od Golden Stejt Voriorsa i čini se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će ostati trener

O tome je govorio generalni menadžer Deril Mori koji smatra da je za Roketse najbolji scenario zadržavanje Majka D'Antonija.

"Majk će nastaviti da trenira naš tim. Bio bi to veliki gubitak za Roketse ukoliko bi on otišao, nikada to ne bismo dozvolili", kaže Mori.

Mori je to uradio posle izjave Adama Silvera, komesara NBA lige, koji se brine za poslove "starijih" trenera u NBA ligi koji bi uskoro mogli da ostanu bez posla.

Hjuston neće otpuštati trenera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.