Hjuston ponovo slavio, povreda Dejvisa

Izvor: MVP.rs, 12.Okt.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hjuston ponovo slavio, povreda Dejvisa

Roketsi su po drugi put bili bolji od Pelikansa na turneji u Aziji.

Ekipe Hjustona i Nju Orleansa su odigrale svoj drugi meč u Kini u sklopu "NBA Global Gejms" programa. Nakon Šangaja, njihov domaćin je bio Peking. Roketsi su ponovo slavili, ovoga puta rezultatom 116:104. Utisak meča je nova povreda Entonija Dejvisa.

Superstar Pelikansa je povredio skočni zglob desne noge posle sedam minuta provedenih na terenu. On je stao na nogu centra Roketsa, Nene Ilarija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u pokušaju da ga nadmudri igrom licem prema košu u levom bloku. Okliznuo se i pao na parket, ali je sam izašao sa terena i delovalo je da distorzija nije teže prirode.

Najbolji kod pobednika je bio Bobi Braun sa 18 poena, dok je Kajl Vilčer završio sa 15. Pratio ih je Džejms Harden sa 14 poena, osam asistencija i šest skokova. Kod poraženih se istakao Kvin Kuk sa 20 poena i osam skokova, a Lengston Gelovej je upisao 16 poena.

U toku noći koja je pred nama na programu su još četiri meča NBA predsezone.

Rezultati:

Nju Orleans - Hjuston 104:116 (Kuk 20p, 8as; Gelovej 16p - Braun 18p; Vilčer 15p; Harden 14p, 6sk, 8as)

Orlando - San Antonio (01.00č)

Indijana - Milvoki (01.30č)

Minesota - Denver (02.00č)

Juta - Finiks (03.00č)

(foto: Joe Murphy / NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.