Hjuston će pokušati da oživi Farida

Izvor: B92, 19.Jan.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hjuston će pokušati da "oživi" Farida

Hjuston Roketsi na putu su da potpišu sa bivšim košarkašem Denver Nagetsa Kenetom Faridom.

Bruklin Netsi, trenutna ekipa koje je član Farid, bi trebalo da otpusti američkog krilnog centra i učini ga slobodnim agentom.

Roketsi su se odlučili da ovakav potez povuku zbog nedostatka "dubine" u sastavu, to jest zbog velikog broja povređenih igrača, najskorije centra Klinta Kapele.

Farid nekoliko godina pokušava da oživi svoju karijeru, koja je doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nagli pad u Nagetsima otprilike kada je na veliku scenu stupio jedan od trenutno najboljih igrača lige Nikola Jokić. Popularni "Manimal" je 2014. potpisao ugovor na četiri godine u vrednosti od 50 miliona, ali je od tada njegova prepoznatljiva igra naglo "potonula".

Ovaj 29-godišnji krilni centar je ove sezone za Netse nastupio tek na 12 utakmica na kojima je imao pet poena u proseku, što mu je najgori učinak u karijeri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.