Hjulmand: Testiraju nas najbolji

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 22:32

Hjulmand: Testiraju nas najbolji

Selektor Danske Kasper Hjulmand smatra da Danska ima veoma interesantnu grupu u Ligi nacija.

Danci su u A4 grupi sa Srbijom, Španijom i Švajcarskom.

"Španci su veoma dobri. Imaju fantastičan tim. Neverovatno visok kvalitet i mogućnosti da oforme tim. Imaju dobre, mlade igrače, vešte i iskusne takođe, tako da je to vrhunski tim. Jedan od najboljih na svetu", kaže Hjulmand.

On se posebno osvranuo na format takmičenja koji daje priliku za sudar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikih ekipa.

"Ovaj format to omogućava. Imamo Englesku, Belgiju, Hrvatsku, Francusku... Neki od najboljih timova su dolazili u Dansku, sad igramo sa jednom od najboljih, Španijom. Fantastično je što ćemo biti testirani protiv tako dobrog tima kao što je Španija. To i navijačima daje lečpo iskustvo, ali pre svega timu", kaže selektor Danske.

Mečevi sa Srbijom biće posebni jer se sudaraju i na završnom turniru Euro 2024.

"U nešto više od dva meseca, imaćemo šest mečeva protiv talentovanih protivnika. Sjajno je za danski fudbal da igramo sa najboljima, radujem se tome i jedva čekam da sve krene naredne jeseni", zaključio je Hjulmand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.