Hjuit: Anderson bliži polufinalu

Izvor: Mondo, 11.Nov.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hjuit": Anderson bliži polufinalu

Dominik Tim bez brejk šanse protiv iskusnog Andersona.

Foto: (AP Photo/Michel Euler)

Ovog popodneva u Londonu počeo je završni masters u Londonu gde je Kevin Anderson (4) upisao prvi trijumf protiv Dominika Tima (6) u ovoj godini.

Austrijanac je dva puta "izbacivao" Južnoamerikanca sa turnira u 2018. godini nakon što je Anderson dobio prvih šest međusobnih duela. Sedmi trijumf mogao bi da bude od presudne uloge za plasman u polufinale iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grupe "Lejton Hjuit" u kojoj su još Kei Nišikori i Rodžer Federer.

Kevin Anderson - Dominik Tim 2:0 (6:3, 7:6)

Južnoafrikanac je iskoristio drugu brejk šansu u četvrtom gemu i došao do 3:1, dok je Tima "davio" i u naredna dva njegova servis gema, da bi na svoj servis potvrdio osvajanje seta. U narednom smo videli veoma "brze" gemove i nijednu brejk šansu, pa je sve rešeno u taj-brejku.

Tamo se iskusni teniser bolje snašao i dobio ga posle velike borbe 12:10.

U istoj grupi se večeras sastaju Kei Nišikori i Rodžer Federer, dok u grupi "Guga Kuerten" Novak Đoković sutra počinje takmičenje protiv Džona Iznera.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.