Hitno je – Meklaren mora da reaguje

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 19:08

"Hitno je" – Meklaren mora da reaguje

Šef Meklarena Andrea Stela objasnio je trenutnu situaciju u toj ekipi Formule 1.

Meklaren je definitivno napredovao u odnosu na početak sezone što smo videli podijumima na sprint trkama u Austriji, Britaniji i Belgiji.

Lando Noris je na stazi Spa završio sedmi uprkos brojnim problemima, dok je Pijastri nakon incidenta u prvom krugu završio trku pre vremena.

Andrea Stela kaže da je rezultat iz Belgije realnost za Meklaren.

"Ovaj vikend nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pokazao gde moramo da napredujemo. Bolid je bolji u nekim segmentima i to se jasno videlo, ali istovremeno je vikend pokazao gde smo se slabo pokazali. Imamo još mnogo posla. Hitno je, moramo da reagujemo. Hitnost dolazi u tome što će Monca brzo doći, a tamo ne možeš da dođeš kao što smo mi došli na Spa stazu. Zbgo toga moramo hitno da popravimo sve to", objasnio je šef Meklarena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.