Hit borac ili prevarant? (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2010, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit borac ili prevarant? (VIDEO)

Američki borac Entoni Petis najavio je velikim potezom karijeru u UFC. On je na poslednjem turniru svoje bivše organizacije, "World Extreme Cagefighting", demonstrirao zašto bi ljubitelji UFC s radošću trebalo da čekaju svaki njegov meč, a titula WEC u lakoj kategoriji će možda biti predmet istrage za nameštenu borbu?!Petis, sa nadimkom "Šoutajm", u stilu Karate Kida, bacio je na pod protivnika u finalu, Bena Hendersona, a snimak je odmah postao hit na You Tube.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Strašan udarac u lice (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Dec.2010, 18:44

Entoni Petis, američki borac, nova je zvezda ultimejt fajta, što je dokazao i u meču za pojas WEC-a protiv zemljaka Bena Hendersona...Ultimejt fajt ili fudbal? (VIDEO)..Navijači PAO-a jurili igrače (VIDEO)..FIBA kaznila zbog "makljaže" (VIDEO)..Baloteli, Podolski, Boka - nervoza na treninzima (VIDEO...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.