Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 15:15

Hihon prvi put bez Đurđevića u sezoni

Srpski napadač zbog kartona propušta okršaj sa Ponferadinom

Sporting Hihon će u nedelju u Ponferadi biti u situaciji da prvi put u Segundi ove sezone igra bez Uroša Đurđevića. Srpski napadač je sakupio pet javnih opomena ove sezone, pa će morati da pauzira na izuzetno teškom gostovanju.

Hihon je u prošlom kolu propustio veliku priliku u derbiju sa Espanjolom da napadne drugo mesto, koje garantuje direktan plasman u Primeru, meč je završen rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1:1, a Đurđević je postigao izjednačujući pogodak. Domaćinu je u finišu prvog poluvremena poništen i pogodak zbog igranja rukom Kamposa Gaspara, mada su Katalonci imali više izrazitih prilika u drugom poluvremenu.

(2,65) PONFERADINA (2,95) HIHON (2,95)

Đurđević, koji danas proslavlja 27. rođendan, najbolji je strelac Segunde, postigao je 17 golova na 29 mečeva i nije dovoljno pričati o tome koliko će nedostajati sastavu Davida Galjega.

Ovo će biti drugi uzastopni meč Hihona bez jednog srpskog igrača, pošto je prethodni okršaj sa Espanjolom, zbog povrede zgloba propustio Nikola Čumić.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.