Hihon odoleo Realu, očaj Atletika

Izvor: B92, Beta, 25.Okt.2009, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hihon odoleo Realu, očaj Atletika

U osmom kolu španske primere u subotu su odigrana tri meča na kojima nije bilo pobednika.

Veliko iznenađenje priredio je Sporting Hihon koji je remozirao bez golova sa Real Madridom. Atletiko Madrid ni posle dolaska novog trenera ne može da pobedi, a u subotu to nisu uspeli ni sa dva igrača više protiv Maljorke (1:1). U poslednjem meču u subotu Sevilja i Espanjol su takođe igrali bez golova.

Atletiko Madrid je protiv Maljorke mogao da povede u 28 minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali to se nije desilo jer je Dijego Forlan promašio penal kod kojeg je isključen defanzivac Hosemi. 'Jorgandžije' ni sa igračem više nisu uspele da dođu do pogotka sve dok nisu dobili i drugu priliku sa bele tačke. U 50. minutu isključen je i drugi odbrambeni igrač gostiju Rami, a Forlan je iz drugog pokušaja sa 'kreča' konačno pogodio za 1:0. Međutim, iako sa dva igrača manje, tim sa Baleara je uspeo da izbegne poraz u Madridu preko Valera koji je utišao 'Visente Kalderon' u sudijskoj nadoknadi vremena.

Atletiko Madrid – Maljorka 1:1 (1:0)

Forlan 52p – Valero 90

Sporting Hihon – Real Madrid 0:0

Sevilja – Espanjol 0:0


Nedelja:

Viljareal – Malaga

Tenerife – Herez

Valjadolid – Deportivo

Hetafe – Atletik Bilbao

Rasing – Osasuna

Almerija - Valensija

Barselona – Saragosa

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.