Hidink optimista: Čelsi se trenutno bori za opstanak, ali bićemo bolji

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hidink optimista: ''Čelsi se trenutno bori za opstanak, ali bićemo bolji''

Holandski stručnjak ima mnogo razloga za brigu posle novog meča bez pobede.

Remi na ''Teatru snova'' mogao bi se protumačiti kao pozitivan, međutim ne i kada se pogleda Čelsijeva pozicija na tabeli.

Gus Hidink je preuzeo klupu Čelsija prošle nedelje, ali je u prve dve utakmice protiv Votforda i Junajteda osvojio samo dva boda, pa je njegov tim ostao na samo bod iznad zone ispadanja.

''Naravno da sam zabrinut zbog pozicije na tabeli, ali bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bih još više zabrinut da u svojim igračima ne vidim ambiciju i veru da ćemo biti bolji. Zadovoljan sam bodom s obzirom na okolnosti u kojima smo igrali. Nismo imali nijednog napadača na raspolaganju, ali smo stvorili nekoliko šansi. Junajted je takođe imao svoje prilike, tako da moramo da budemo zadovoljni'', rekao je Hidink.

Čelsi u narednom kolu gostuje Kristal Palasu, u nedelju u 14.30.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.