Hidink napustio klupu Holandije

Izvor: TV Arena Sport, 30.Jun.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hidink napustio klupu Holandije

Fudbalska reprezentacija Holandije ostala je bez selektora Gusa Hidinka, koji je to mesto napustio nakon loših rezultata u kvalifikacijama.

"Žao mi je što je moralo ovako da bude. Bila mi je čast da ponovo vodim Holandiju i svom nasledniku želim svaki uspeh na putu ka Evropskom prvenstvu u Francuskoj", rekao je Hidink na opraštanju od klupe selektora.

Holandija je od angažovanja Hidinka zabeležila četiri pobede i pet poraza u 10 utakmica i trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je treća na tabeli svoje kvalifikacione grupe, sa pet bodova manje od lidera Islanda, a tri od drugoplasirane Češke.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Holandija smenila trenera zbog loših rezultata u kvalifikacijama za EP

Izvor: Blic, 30.Jun.2015

Fudbalska reprezentacija Holandije ostala je bez selektora, pošto je Gus Hidink napustio to mesto...„Žao mi je što je moralo ovako da bude. Bila mi je čast da ponovo vodim Holandiju i svom nasledniku želim svaki uspeh na putu ka Evropskom prvenstvu u Francuskoj", rekao je Hidink holandskim medijima...Hidink...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.