Hibert trejdovan u Lejkerse

Izvor: MVP.rs, 05.Jul.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hibert trejdovan u Lejkerse

Iskusni centar će od sledeće sezone igrati u timu iz El Eja.

Pokušavali su Los Anđeles Lejkersi u prethodnim danima da angažuju neko od zvučnijih imena među slobodnim agentima, ali igrači jednostavno nisu bili zainteresovali za dolazak u ekipu koja u narednim godinama teško da može da stigne do plej ofa. Kada su uvideli da na tržištu neće naći kvalitetnog igrača koji je voljan da postane njihov član, Lejkersi su odlučili da ekipu pojačaju putem trejda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<
Uprava ekipe je brzo stupila u kontakt sa Indijanom, sa kojom je dogovoren trejd Roja Hiberta, koji u Pejsersima nije zadovoljio. Još uvek do kraja nisu razrađeni detalji ugovora, u kom će Pejsersi dobiti i drugog pika sa narednog Drafta.

Trejd Lejkersima donosi bar neko poznatije ime ovog leta, dok će izabranici Frenka Vogela posle angažovanja Monte Elise i odlaska Dejvida Vesta, od naredne sezone igrati bržu košarku.

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.