Hezonja: I ja da sam ovde, drao bih se protiv Real Madrida

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 23:33

Hezonja: I ja da sam ovde, drao bih se protiv Real Madrida

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja nije imao zamerki na atmosferu u Beogradu.

Njegov tim je slavio protiv Partizana i smanjio na 2-1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

"Ceo svet je znao kakva će biti atmosfera. Jedni od najboljih navijača na svetu, klub takođe. U situaciji smo kakvoj jesmo. Znali smo da ćemo biti ovako dočekani. Kapa dole svima. Bez ikakvih problema. Navijaju ljudi za svoju ekipu. I ja da sam ovde, isto bih se drao protiv Madrida. Bravo za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njihovu ekipu,o digrali su odlično, Imali smo previše grešaka na početku. Videćemo sutra", rekao je Hezonja za "Sport Klub".

Real je nadoknadio -15 i na kraju slavio sa 82:80.

"Izmene, ušli su momci sa klupe. Znali smo sta da igramo u napadu. Malo po malo smo dizali nivo igre. Počeli su da promašuju. Stizali smo ih pmalo po malo i na kraju pobedili".

Naredni meč je u četvrtak. Partizanu se vraća Lesor, a Realu Dek.

"Igraće im jedan više, automatski level više. Nama isto. Biće još bolja utakmica".

Hezonja kaže da su mirno spavali.

"Spavamo mi lagano svakako. To nam je možda i problem nekada. Sve je u redu. Nikakvih problema nismo imali. Kapa dole i Željku koji je smirivao, svaka čast i igračima. Znao sam da neće biti problema. Svaka čast kako su nas dočekali", istakao je Hezonja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.