Hetafeu i Granadi po bod

Izvor: B92, 15.Jan.2013, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hetafeu i Granadi po bod

Fudbaleri Hetafea odigrali su večeras, na svom terenu, nerešeno sa Granadom 2:2, u poslednjoj utakmici 19. kola španske Primere.

Hetafe tako ni u petoj uzastopnoj utakmici nije došao do pobede, dok je Granada u poslednje tri utakmice došla do drugog remija.

Domaći tim je do vodjstva došao u 19. minutu kada je Huan Rodriges zatresao mrežu gostiju. Granada devet minuta kasnije dolazi do izjednačenja golom Giljerma Sikeire iz penala.

Novu prednost Hetafeu doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Fransisko Alkaser u 42. minutu, dok je konačan rezultat postavio Sikeira, ponovo iz penala, u samoj završnici meča.

Ekipa Hetafea je tokom većeg dela meča imala terensku iniijativu, ali nisu dolazili do konkretnih šansi za gol.

Hetafe je ovim remijeom ostao na 11. mestu na tabeli sa 25 bodova, dok je Granadi bio dovoljan bod da izadje iz zone ispadanja i sada zauzima 17. mesto sa isto toliko poena.

U ostalim utakmicama 19. kola Primere postignuti su sledeći rezultati:

Petak:

Atletik Bilbao – Rajo Valjekano 1:2

Subota:

Valjadolid – Majorka 3:1

Espanjol – Selta 1:0

Osasuna – Real 0:0

Valensija – Sevilja 2:0

Nedelja:

Betis Levante 2:0

Real Sosijedad – Deportivo 1:1

Atletiko Madrid – Saragosa 2:0

Malaga – Barselona 1:3

Ponedeljak:

Hetafe – Granada 2:2

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Remi Hetafea i Granade

Izvor: Kurir, 15.Jan.2013

Utakmica između Hetafea i Granade završena je 2:2..BEOGRAD - Fudbaleri Hetafea odigrali su večeras na svom terenu nerešeno sa Granadom 2:2 u poslednjoj utakmici 19. kola španske Primere...Hetafe tako ni u petoj uzastopnoj utakmici nije došao do pobede, dok je Granada u poslednje tri utakmice došla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.