Hetafe sprečio Seltu da zauzme čelo tabele

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hetafe sprečio Seltu da zauzme čelo tabele

Nula na 'Balaidosu' na premijeri 7. kola španske Primere, fudbaleri Selte propustili su priliku da prenoće kao lideri.

Gosti iz predgrađa Madrida su došli u Vigo da se brane, ostvarili su cilj i osvojili prvi bod u gostima ove sezone.

Selta je motivisano ušla u meč, Jago Aspas je imao veoma dobru priliku u 10-om minutu utakmice, a njegov promašaj kao da je bio znak kako će se odvijati utakmica.

Domaćini su svim silama napadali, Hetafe je svu pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << usmerio na odbranu svog gola, istina, istrčali su gosti u nekoliko veoma dobrih kontranapada, a da su bili malo koncentrisaniji mogli su da dođu i do celog plena.

Lafita je imao dobru priliku za Hetafe početkom drugog poluvremena, ali najveću je ipak propustio Stefan Šćepović, srpski napadač je pogodio prečku samo što je ušao u igru.

S druge strane, Nolitu i Oreljani nije bio dan, u finišu je mogao u junaka da izraste Guideti, ali golman Guaita je bio na visini zadatka i skunio mu zicer.

U sudijskoj nadoknadi Ernandez šalje bombu ka golu Hetafea sa distance, ali lopta odlazi tik iznad prečke.

Ostalo je 0:0, dodajmo samo i da je Nemanja Radoja odigrao svih 90 minuta za Seltu i bio jedan od najzapaženijih pojedinaca na terenu.

Selta je na drugom mestu na tabeli sa 15 bodova, jedim manje od lidera Viljareala, dok je Hetafe na 11. mestu sa sedam.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Podela bodova u Vigu, Selta nije uspela da ‘probije’ Hetafe

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015

Na otvaranju sedmog kola španske Primere Selta i Hetafe su remizirali u meču bez golova.. . Selta je dočekala Hetafe kao izraziti favorit, posebno posle sada već čuvene pobede nad Barselonom od čak 4:1. Verovalo se da će slično proći i Hetafe, međutim, večeras im ništa nije polazilo ‘za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.