Hetafe prodat Arapima

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Apr.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hetafe prodat Arapima

Predsednik Hetafea Anhel Tores potvrdio je da će kompanija iz Dubaija od sledeće godine preuzeti taj klub, iako je pre tri dana negirao da ga je prodao.
Kompanija Rojal Emirejts preuzeće Hetafe od 1. juna 2012. godine – rekao je Tores i dodao da novi vlasnik planira da investira u klub do 130 miliona dolara.

Pošto želimo da budemo drugačiji, jer ne želimo da uđemo u dugove, potražili smo investitore. Tako će kompanija iz Dubaija biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << novi vlasnik, pošto je kupila 99,3 odsto kluba – dodao je on.
Grupa biznismena je prošlog četvrtka, zajedno sa Toresom saopštila da je kupila klub, ali je predsednik Hetafea dan kasnije rekao da to nije tačno.
Tamo sam bio tokom uskršnjih praznika, sa svim tim televizijskim kamerama i ljudima koji nisu pokazivali ni malo poštovanja. Mislim da nisam morao ništa da kažem – rekao je Tores i dodao da je želeo da sačeka sa izjavom sve do današnjeg sastanka sa akcionarima kluba.
On je istakao da će ostati u klubu, kao i da će budžet ekipe biti veći za 40 odsto, od trenutnih 45 miliona evra. Negirao je da će novi vlasnici promeniti grb kluba.
Predsednik kompanije Rojal Emirejts šeik Buti bih Suhai Al Maktum rekao je da će znak kompanije biti na dresovima ekipe, stadionu i ostalim klupskim proizvodima.
Hetafe trenutno zauzima 14. mesto na tabeli u Primeri u kojoj se takmiči 20 ekipa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.