Izvor: Blic, 29.Maj.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hetafe na prodaju

Predsednik španskog fudbalskog prvoligaša Hetafea Anhel Tores rešio da proda klub za cenu od 40 miliona evra.



Predsednik Hetafea Anhel Tores saopštio je da će prodati taj klub za najmanje 40 miliona evra.

"Želimo da prodamo klub zato što je aktuelna uprava već dosta dugo u Hetafeu", izjavio je Tores i dodao da se nekoliko kompanije iz Velike Britanije i sa Bliskog istoka raspitivalo o mogućnostima za kupovinu kluba.

Tores, koji sa još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dvojicom neimenovanih partnera poseduje 100 odsto akcija, kupio je klub iz madridskog predgrađa pre sedam godina, kada se takmičio u drugoj španskoj ligi.

Hetafe je u poslednjih pet godina stabilan prvoligaš koji donosi profit. Ove sezone je poražen u četvrtfinalu Kupa UEFA od Bajerna, dok je u nacionalnom kupu dogurao do finala i izgubio od Valensije.

Klub još uvek traži zamenu za danskog trenera Mihaela Laudrupa, koji je po završetku sezone dao ostavku. Prethodni šef struke Hetafea, Nemac Bernd Šuster, letos je prešao u Real Madrid i sa njim osvojio titulu prvaka Španije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.