Hetafe ima novog trenera

Izvor: Mondo, 12.Apr.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hetafe ima novog trenera

Španski prvoligaš otpustio Frana Eskribua i imenovao stručnjaka koji je već radio u ekipi

Foto: Guliver/Getty images/Bagu Blanco

Hetafe je napravio izmenu na klupi. Španski klub je prekinuo saradnju sa Franom Eskribuom posle manje od godinu dana, posle serije od 12 utakmica bez pobede u Primeri.

Poslednju pobedu zabeležili su sredinom januara, a na poslednjih devet utakmica osvojili su samo dva od mogućih 36 bodova.

Umesto Eskribua, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prošle godine vodio Elče, do kraja sezone za prvog trenera ekipe imenovan je Argentinac Huan Eduardo Esnajder.

OFICIAL | "Esnaider nuevo entrenador del Getafe" https://t.co/fvV9Ha8lq1pic.twitter.com/e34ymKxTP0

— Getafe C.F. (@GetafeCF) April 12, 2016

Četrdesettrogodišnji bivši igrač Real Madrida je već sedeo na klupi Hetafea u sezoni 2009/2010, ali kao pomoćni trener.

On je u karijeri sa klupe vodio B tim Saragose i Kordobu.

Zvanična promocija u novog šefa struke Hetafea biće obavljena u sredu.

Hetafe je šest kola pre završetka španskog prvenstva pretposlednji na tabeli sa 28 bodova, dva manje od Granade, koja je na mestu koje garantuje opstanak u Primeri.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.