Het-trik Mbapea, PSŽ dao devet – Asensio je sve to zasenio jednim potezom VIDEO

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 23:46

Het-trik Mbapea, PSŽ dao devet – Asensio je sve to zasenio jednim potezom VIDEO

Fudbaleri Pari Sen Žermena porazili su šestoligaša Revel 9:0 i plasirali se u 1/16 finala francuskog Kupa.

Trostruki strelac za Parižane bio je Kilijan Mbape, sve golove postigao je u razmaku od 16. do 48. minuta i ubrzo je izašao iz igre.

Dvostruki strelac bio je Kolo Muani, čitava ekipa PSŽ-a je ostavila sjajan utisak ali niko tako kao Asensio koji je samo jednim potezom zasenio sve drugo viđeno.

Bivši fudaler Real Madrida je izveo potez utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 44. minutu - zabeležio je verovatno najefektniju asistenciju koju smo videli ove sezone u Francuskoj, a sigurno i dalje.

On je u toj situaciji dočekao loptu od saigrača i petom je, iza glave, poslao u srce kaznenog prostora gde se "nacrtao" Mbape i glavom postigao gol.

Mbape je uspeo da ne pokvari savršenu asistenciju saigrača iako ni njemu nije bilo lako da izvede završni udarac.

Bio je to vrhunac sjajne partije Parižana koji su do kraja još pet puta matirali nejake amatere.

Asensio je utakmicu garnirao i golom, mada će mu dodavanje za četvrti gol, ovo savršenstvo, biti daleko najupečatljiviji potez koji je napravio na meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FUDBAL JE TOLIKO PRELEP SPORT: Devet golova u mreži, ali meč koji se pamti doveka!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2024, 00:44

Utakmica koju će gosti pamtiti dok su živi. Gotov je vrlo verovatno i najzanimljiviji par ovogodišnjeg Kupa Francuske. Pari Sen Žermen je sa devet golova u mreži počastio domaćeg šestoligaša Revel. Meč je prošao u znaku het-trika Kilijana Mbapea, a precizni su još bili Kolo Muani, kao i Asensio,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.