Het-trik Andree Hinkel

Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Het-trik Andree Hinkel



Nemačka bijatlonka Andrea Hinkel ostvarila je treću pobedu u razmaku od samo pet dana u austrijskom ski-centru Hohfilcen.

U individualnoj trci na 15 kilometara ona je pogodila 19 od 20 meta i na cilj stigla 50 sekundi pre zemljakinje Martine Glogov.

Glogov je takođe imala jedan promašaj, na poslednjem pucanju, i na taj način je izgubila šansu da pobedi Hinkel.

Oksana Hvostenko iz Ukrajine je osvojila treće mesto i prvi put u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << popela se na podijum, zahvaljujući perektnom pucanju.

Andrea Hinkel do sada je u karijeri pobedila na sedam takmičenja za Svetski kup, a ove sezone ima 56 poena prednosti u odnosu na rivalke.

Do sada drugoplasirana Linda Gruben iz Norveške nije se takmičila, pa je sa druge pala na petu poziciju u generalnom plasmanu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.