Hese se obrukao na debiju, evrogol Pereire za drugu pobedu Granade u sezoni

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hese se obrukao na debiju, evrogol Pereire za drugu pobedu Granade u sezoni

Andalužani došli do tek druge pobede ove sezone, Hese Rodrigez tragičar.

Fudbaleri Granade pobedili su na svom stadionu ekipu Las Palmasa rezultatom 1:0 (1:0) u poslednjem meču 21. kola Lige Primere.

Jedini pogodak na meču postigao je Andreas Pereira koji je na startu meča uhvatio poluvolej sa preko 25 metara i savladao Havija Varasa. Njegov gol pogledajte OVDE.

Ipak, u centru pažnje večeras bio je debitant Hese Rodrigez, a španski napadač se obrukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u debiju u novom klubu.

Hese je u igru ušao u 67. minutu i praktično u svom prvom kontaktu sa loptom promašio stopostotnu šansu, kada je ostao sam na drugoj stativi i očajno zahvatio loptu.

Nekoliko minuta kasnije, Hese je izašao sam na golmana, ali je Očoa bio uspešniji.

Granada je došla do druge pobede i ostala je i dalje u opasnoj zoni daleko od sigurne, za razliku od Las Palmasa koji je na sredini tabele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIDEO: I ti si igrao u Realu...

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2017, 20:59

Španski napadač Hese Rodrigez propisno se obrukao na meču Primere, Granada - Las Palmas (1:0)...Nekadašnja velika nada Reala, prošlog leta je stigao u PSŽ, ali se na "Parku prinčeva" nije naigrao, pa je usledila pozajmica u Las Palmasu. I već u prvom meču za novi klub, Hese se žestoko obrukao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.