Herta kuje planove vredne 200 miliona evra, Gruja dobija paklenu konkurenciju?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herta kuje planove vredne 200 miliona evra, Gruja dobija paklenu konkurenciju?

Novi većinski akcionar planira ozbiljne investicije.

Prvi deo prvenstva tim iz Berlina završava na poziciji broj dvanaest, pre pet kola su bili nadomak borbe za opstanak. Promena trenera i dolazak Klinsmana na klupu je prodrmalo stvari, u narednih pet utakmica osvojeno je osam bodova.

Investitor Lars Vindhorst je sredinom novembra otkupio još 12.4 procenata akcija za sumu od 99 miliona evra te sada ima 49.9 procenata udela u vlasništvu berlinskog kluba što je maksimum >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do kojeg može stići zbog pravila 50+1 kada su u pitanju klubovi u Nemačkoj.

Odmah su najavljena i pojačanja, spekuliše se da će u narednom periodu Klinsman imati 200 miliona evra za trošak. Želje su maltene više-manje vezane za vezni deo terena što može biti potencijalan problem za Marka Grujića.

Pored pomenutog Džake, klub iz Berlina prati igre Julijana Drakslera iz PSŽ-a, zatim "milionera" Gecea i Vajgla, a tu je i odbačeni iz Totenhema, Viktor Vanjama kojeg želi i Seltik njegov bivši klub.

Videćemo kako će ovo sve izgledati, ali deluje da Herta može pomrstiti račune konkurenciji u Nemačkoj, za početak na transfer polju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.