Henes: Tražimo zamenu za Balaka

Izvor: B92, 19.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Henes: "Tražimo zamenu za Balaka"



Menadžer minhenskog Bajerna Uli Henes objavio je da je aktuelni prvak Nemačke već počeo da traži zamenu za Mihaela Balaka, koji bi na kraju sezone mogao da napusti tim.

Henes je dodao da klub zamenu za Balaka traži izvan Nemačke.

"Postoje dva ili tri igrača koje posmatramo, ali ne vidim nikoga iz Nemačke ko bi mogao da zameni Balaka", rekao je Henes za subotnje izdanje Ziddojče cajtunga.

On je, međutim, izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uverenje da će Balak ostati u Bajernu i posle kraja sezone, kada mu ističe ugovor.

"Više je od 50 odsto izgleda da Balak ostane u Bajernu", ocenio je Henes.

Golman Bajerna Oliver Kan rekao je da bi Balakova odluka mogla da utiče i na njegov ostanak u bavarskom timu.

"Ako čuješ, znaš ili osetiš da će igrač svetske klase napustiti tvoj klub, iako još nismo u toj fazi, sigurno je da počneš da razmišljaš o sopstvenoj budućnosti", rekao je Kan.

Balak je ranije najavio da će odluku o tome da li će ostati u Bajernu obelodaniti u januaru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.