Henderson dobio ponudu iz Saudijske Arabije

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 11:37

Henderson dobio ponudu iz Saudijske Arabije

Kapiten fudbalskog kluba Liverpul Džordan Henderson dobio je ponudu da nastavi karijeru u Al Etifaku po kojoj će godišnje zaradjivati 40 miliona evra.

Al Etifak je nedavno preuzeo nekadašnji fudbaler Liverpula Stiven Džerard.

Henderson je dobio ponudu da potpiše dvogodišnji ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Henderson ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine, a trenutno u ekipi sa Enfilda zaradjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osam milioma evra po sezoni.

On još nije odgovorio na ponudu kluba iz Saudijske Arabije, pošto prvo planira da razgovara sa menadžerom Liverpula Jirgenom Klopom, a onda će da odluči gde će da nastavi igračku karijeru.

Henderson (33) je u Liverpul stigao 2011. godine iz Sanderlenda. On je za klub sa Enfilda odigrao 492 meča i postigao je 33 gola, dok je sa ovim timom osvojio osam trofeja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.