Henderson: „Odlasci Milnera i Firmina biće veliki gubitak za Liverpul“

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 00:31

Henderson: „Odlasci Milnera i Firmina biće veliki gubitak za Liverpul“

Kapiten Liverpula Džordan Henderson rekao je da će odlasci Džejmsa Milnera i Roberta Firmina na kraju sezone predstavljati veliki gubitak za tu ekipu.
Mislim da je Jirgen Klop savršeno rekao da ne bismo ništa postigli bez Milnera. On je veliki karakter i veliki vođa tima. Odlazak Firmina će takođe biti veliki gubitak. Dobra energija koju daje ekipi uvek je pozitivna, uvek je dobro raspoložen i nasmejan, ali njegov kvalitet na terenu je neverovatan. Srećom vratio se treninzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i nadam se da će biti spreman, ako ne za vikend, onda možda u poslednjem meču sezone„, rekao je Henderson.
Milner i Firmino su u Liverpul došli u leto 2015. godine, nekoliko meseci pre nego što je na klupu engleskog tima seo Jirgen Klop.
Liverpul će na kraju sezone sigurno napustiti još dvojica igrača, Nabi Kejta i Aleks Okslejd-Čemberlen.
Fudbaleri Liverpula do kraja sezone bore se za plasman u Ligu šampiona. Liverpul ima bod manje od četvrtoplasiranog Mančester junajteda, ali i utakmicu više.
U pretposlednjem, 37. kolu Premijer lige, Liverpul u subotu dočekuje Aston Vilu, a zbog suspenzije ekipu neće voditi Jirgen Klop.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.