Hemofarm zbrisao Cibonu

Izvor: B92, 31.Okt.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm zbrisao Cibonu



Košarkaši Hemofarma pobedili su u Vršcu zagrebačku Cibonu rezultatom 89:66 (25:11, 18:21, 18:17, 28:17), u poslednjem meču petog kola Goodyear lige.

Domaći tim igrao je izvanredno, a pet igrača završilo je meč sa dvocifrenim učinkom. Među njima istakli su se Vladan Vukosavljević sa 18 i Rašad Rajt sa 15 poena.

U zagrebačkom timu, koji je delovao krajnje nesposobno za ozbiljniji otpor, bolji od ostalih bili su Damir Markota, koji je postigao 15, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Džejms Skuni Pen sa poenom manje.

Vrščani su u prvih sedam minuta stvorili prednost 18-2, a u ostatku utakmice sačuvali su prednost bez većih problema.

Hemofarm je tako stigao do treće pobede u ovogodišnjoj Goodyear ligi, i pridružio se grupi timova, u kojoj su FMP i Crvena zvezda.

Na čelu tabele regionalnog takmičenja nalaze se Široki i Partizan, sa po četiri pobede i jednim porazom.

Vrščani su tokom celog meča u Milenijumu bili potpuno dominantna ekipa, a posle +16 iz sedmog minuta razlika se nikad nije supstila ispod osam poena.

Iako ej pobednik odlučen mnogo pre kraja, Hemofarm je nastavio sa dobrom igrom i u odbrani i u napadu, svodeći protivnički šut za dva poena na 41 posto, dok su sami ubacili čak 82 procenta upućenih lopti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.