Hemofarm u Zadru, za sebe i Zvezdu

Izvor: B92, 12.Mar.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm u Zadru, za sebe i Zvezdu

Košarkaši Hemofarma igraju u nedelju (17h) protiv Zadra u gostima u meču pretposlednjeg 25. kola regionalne NLB lige.

Vrščani imaju veliki motiv pred ovaj duel jer bi dve pobede u poslednja dva kola mogle da im donesu igranje u Evrokupu naredne sezone.

"Maksimalno smo iskoristili emotivno pražnjenje Igokee posle pobede nad Partizanom mts i veoma dobrom igrom uspeli da stignemo do ubedljive pobede", rekao je Miljan Pavković, kapiten Hemofarma.

"Bilo je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekivati da možemo da nadoknadimo minus 17 iz prve utakmice, ali smo na kraju uspeli. Ostali smo u igri za plasman u Evrokup. Sada sa dosta optimizma možemo da mislimo o gostovanju Zadru.”

Pored toga što će igrati za sebe, Vrščani će u Zadru igrati i za Zvezdu koja se sa hrvatskim timom bori za opstanak u ligi.

Pavković je svestan da njegov tim u Dalmaciji čeka paklena atmosfera.

"Volimo da igramo pred punim tribinama, to nam je dodatni motiv. Sledi nam jako bitna utakmica, moramo da pobedimo kako bismo ostali u borbi za Evropu. Takođe, Zadar nas je pobedio u Vršcu što je u velikoj meri uticalo da ostanemo bez završnog turnira NLB lige. Imamo veliku želju da im se revanširamo. Sigurno da neće biti lako, protivnik je silno motivisan. Ali, smo spremni”, rekao je Pavković.

Vrščani će u Zadru najverovatnije biti lišeni pomoći povređenog Mladena Jeremića.

Sa druge strane, Zadar očekuje pobedu koja bi ga približila cilju.

„Hemofarm je izvanredna ekipa koja igra na memoriju. Dodatni kvalitet dobili su odlaskom Mačvana, ubrzali su igru i sada su u petoj brzini. Nadam se da ćemo se uspeti mentalno i fizički opraviti nakon Beograda. Budemo li igrali kao protiv Cibone blizu smo pobede", rekao je Pino Grdović trener Zadra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hemofarm za evro nadu i Zvezdu (17.00)

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2011, 01:54

Košarkaši Hemofarma u 25. kolu NLB lige gostuju Zadru u nedelju od 17 časova, a eventualni uspeh u ovom meču obradovao bi Vrščane, ali i crveno-bele.

Nastavak na Sportske.net...

Zadar-Hemofarm 28:51 (treća četvrtina)

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2011

Košarkaši Hemofarma gostuju u Zadru u poslednjem meču 25. kola NLB lige. Vrščani jure trijumf koji bi ih ostavio u trci za Evrokup, a Crvenoj zvezdi doneo opstanaka na Jadranu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.