Hemofarm u Gudjer ligi

Izvor: B92, 30.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm u Gudjer ligi



Ekipa Hemofarma izborila je pravo za učešće u Gudjerligi naredne sezone pobedom u majstorici nad Vojvodinom 77:66.

Majstorica je odigrana u prepunoj dvorani Šumice u Beogradu. Utakmica baraža za peto mesto igrala se u Sportskom centru "Šumice", pošto je ta hala podjednako udaljena od Vršca i Novog Sada.

Ekipa iz Vršca do prvog (alternativnog) cilja u sezoni došla je odličnom igrom u prvom poluvremenu i posebno drugoj četvrtini. Tu deonicu "narandžasti" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su dobili 19:10 i na veliki odmor otišli sa prednošču od 47:35.

Najefikasniji igrač na meču bio je Rašard Rajt sa 25 poena, Rober Konli je ubacio 14, dok je Nebojša Joksimović dodao 11.

U ekipi Vojvodine jedina dva igrača sa dvocifrenim brojem poena bili su Šćekić sa 20 i Dozet sa 10 poena. Vršački tim je u baraž došao kao treći iz Grupe B posle 10 kola Superlige SCG, a Novosadjani su bili treći u Grupi A.

Večeras počinje i polufinale plej ofa.

U prvom meču Partizan dočekuje Budućnost. U sredu se sastaju Crvena zvezda i FMP.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.