Hemofarm odustao od Evrokupa

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm odustao od Evrokupa

Uprava Hemofarma odlučila je da otkaže nastup u Evrokupu, ali su podneli zahtev za nižerangirani Evročelendž kup.

"Odlučili smo dа otkаžemo učešće. Smаtrаli smo dа nаm jedno tаko jаko tаkmičenje u situаciji kаdа smo se opredelili dа znаtno podmlаdimo ekipu, neće biti od koristi. To tаkmičenje je i dostа skupo. Kаko bi mlаdi igrаči ipаk stekli međunаrodno iskustvo prijаvićemo se u Evročelendž. U svakom slučaju, igrači i stručni štab zaslužuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čestitke", rekao je direktor Hemofarma Marko Ivaković.

Vrščani su već počeli sa podmlađivanjem ekipe za sledeću sezonu - Bojan Krstović i Marko Šutalo nemaju nikakve obaveze prema klubu.

Ova odluka Hemofarma mogla bi da u Evrokup odvede Radnički iz Kragujevca, ali ostaje još da se vidi da li je to po pravilima ULEB-a.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hemofarm odustao od Evrokupa

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2011

Čelni ljudi vršačkog Hemofarma otkazali su učešće u Evrokupu za narednu sezonu, iako su stekli pravo da se takmiče u njemu, prenosi "Žurnal"...Vrščani su poslednjih nekoliko godina igrali ovo takmičenje i dva puta stigli do polufinala..."Smatrali smo da nam jedno tako jako takmićenje, u situaciji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.