Hemofarm lako sa Zagrebom

Izvor: B92, 09.Nov.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm lako sa Zagrebom

U drugoj utakmici sedmog kola regionalnog takmičenja Hemofarm je na gostovanju pobedio Zagreb 85:76 (17:16, 24:21, 19:19, 20:25).

Vrščane su do pobede nad Zagrebom predvodili Stefan Marković, koji je uz 18 poena zabeležio pet skokova, Milan Mačvan sa dva poena manje ali i osam skokova, zatim Vladan Vukosavljević sa 15 i Miljan Pavković sa 14 poena. U ekipi Zagreba Jakov Vladović je postigao 24 poena, dok je Ante Tomić zabeležio "dabl-dabl" učinak od 20 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 13 skokova i četiri asistencije.

Hemofarm je tokom celog meča dominirao diktirajući tempo utakmice. U trenutku kada su Zagrepčani napravili seriju 12:0, Vrščani su odgovorili sa 14:0 u svega tri minuta. Najveća prednost Hemofarma itnosila je 11 poena u 30 minutu.

Jedini igrači koji su parirali Vrščanima bili su Ante Tomića, koji je "dabl-dabl" ostvario već u prvom poluvremenu i Jakov Vladović sa 24 poena.

Trener gostiju Stevan Karadžić smatra da su svežina i kvalitet njegove ekipe doneli pobedu.

"Znali smo da će Zagreb biti iscrpljen putom u Samaru, a mi smo se za ovo pripremali celu nedelju. Svežina i kvalitet na kraju su prevagnuli. Zagreb nije igrao preagresivno pa mi još više smeta 21 izgubljena lopta."

Hemofarm je u dosadašnjem toku takmičenja u regionalnoj ligi ostvario učinak od pet pobeda i dva poraza, dok je Zareb trijumfovao samo jednom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.