Hemofarm dočekuje Zagreb

Izvor: B92, 30.Jan.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm dočekuje Zagreb

Ekipa Hemofarma u subotu dočekuje Zagreb u okviru 20. kola Jadranske lige.

Vrščani će pokušati da pobedom nad Zagrebom obezbede ostanak na mestu koje donosi plasman na završni turnir regionalnog takmičenja.

Bek Vrščana Nebojša Joksimović rekao je da Zagreb nije tim kakav je bio u prvom delu sezone, jer je ekipa pojačana novim igračima, a ima i novog trenera.

„Njihov novi igrač Damir Mulaomerović je veoma iskusan, sa puno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << internacionalnog iskustva. Jesmo favoriti, ali moraćemo to da pokažemo na terenu. Da bismo bili sigurni učesnici na završnom turniru, po nekoj računici, neophodne su nam pobede na domaćem terenu i bar jedna pobeda u gostima", rekao je Joksimović.

Joksimović je dodao da je i Hemofarm drugačiji tim nego na početku sezone.

„Uigraniji jesmo, ostali smo bez odličnog centra Vladana Vukosavljevića, ali smo dobili i novog igrača na njegovoj poziciji, Martona Badera, koji je prikazao dobru igru na utakmici protiv Azovmaša u Evrokupu", dodao je Joksimović.

Utakmica Hemofarm - Zagreb igra se su subotu u dvorani „Milenijum" od 20.15 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.