Hazirović: Pobeda nad Radničkim 1923 za izlazak iz krize

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hazirović: "Pobeda nad Radničkim 1923 za izlazak iz krize"

Fudbaler Novog Pazara Emir Hazirović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da prekine rezultatsku krizu i pobedi kragujevački Radnički 1923 na domaćem terenu, u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

Novi Pazar sutra dočekuje Radnički 1923, a utakmica 19. kola Prve lige Srbije počinje u 18.00 na Gradskom stadionu.

"Dosta kvalitetan rival, pa neće biti lako. U krizi smo i sigurno je da ćemo se potruditi da ostvarimo prvi trijumf. To pokušavamo iz kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u kolo, ali nemamo ni dovoljno sreće. Tako je bilo i protiv Borca u Čačku", rekao je Hazirović.

Bivši superligaš još uvek ne zna za trijumf u Prvoj ligi Srbije. Ostvario je sedam remija i 11 poraza u dosadašnjem toku sezone.

"Pozivam publiku da dođe u što većem broju. Klub je u teškoj situaciji i treba nam podrška. Termin je atraktivan, a ja se nadam da možemo do pobede", naveo je Hazirović.

Radnički 1923 je trenutno osmoplasirani tim lige sa 27 bodova, dok je Novi Pazar na poslednjem, 16. mestu i osvojio je 20 bodova manje od rivala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički 1923 gostuje Novom Pazaru pred TV kamerama (ponedeljak, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 26.Nov.2018, 00:06

Fudbaleri Radničkog 1923 sutra od 18 časova, uz direktan prenos na Areni Sport 3, gostuju ekipi Novog Pazara u poslednjoj utakmici 19. kola Prve lige Srbije. Položaj na tabeli jasno daje prednost Kragujevčanima, koji su pak svesni da put do novih bodova ipak neće biti tako lak.. Posle osamnaest...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.