Hauard propušta početak sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hauard propušta početak sezone

Igrač Los Anđeles Lejkersa, Dvajt Hauard mogao bi da zbog povrede leđa preskoči početak nove sezone, prenose američki mediji.
Prema rečima generalnog menadžera Jezeraša Miča Kupčaka, centar još nije u potpunosti zalečio povredu leđa i nije spreman za utakmice:
Naš lekarski tim je uradio sve neophodne analize i Dvajt je na pravom putu oporavka. Ipak, nećemo rizikovati da ga rovitog guramo u vatru. Želimo da sanira povredu i ako bude bilo potrebno neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << biti u sastavu Lejkersa u pripremnom periodu ili na nekoliko prvih utakmica nove sezone.
Hauard je prošlog meseca trejdovan iz Orlanda u Kaliforniju i predstavlja najveće pojačanje Lejkersa.
Tri puta je proglašavan za najboljeg odbrambenog igrača NBA lige, šest puta je učestvovao na Ol–star vikendima, a 2008. pobedio je na takmičenju u zakacavanju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.