Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 02:04

Hasenhitl posramljen posle nove "devetke": Katastrofa! Ovo nam nije trebalo, opet...

“Jankevic je napravio glup faul koji je ubio utakmicu“

Drugi put u poslednjih godinu i po dana Premijer liga videla je pobedu jednog kluba rezultatom 9:0, a u oba slučaja deblji kraj izvlačio je Sautempton. Prvo protiv Lestera u oktobru 2019, a onda i u utorak uveče kada je na Old Trafordu Mančester junajted izjednačio rekord takmičenja i upisao najubedljiviju pobedu u istoriji Premijer lige.

Trener Svetaca Ralf Hasenitl je uspeo da trgne ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle Lestera, a šta će biti posle Junajteda to još niko ne zna. Harizmatični stručnjak ipak priznaje da još jedan ovakav poraz nije bio potreban ekipi...

“Šta da kažem, ovo je katastrofa. Uspeli smo da se izvučemo posle onih 9:0 protiv Lestera, sada to moramo da ponovimo. Posle Lestera sam rekao da nam ovakve utakmice više nisu potrebne, ali sada moramo da prihvatimo realnost i nastavimo dalje“, izjavio je Hasenhitl.

Utakmicu je na putu Sautemptonovog uništenja poslao Aleks Jankevic posle užasnog starta već posle 80 sekundi utakmice. Tinejdžer Svetaca je otvorenim đonom pokosio Skota Mektominija, pa sudija Majk Din nije razmišljao ni sekund već mu je pokazao direktan crveni karton u njegovom prvom ligaškom startu... Na sve to došao je i crveni karton Jana Bednareka u finišu utakmice posle faula nad Antonijem Marsijalom, a Junajted je posle tog isključenja uspeo da postigne još tri gola...

“Kada ostanete bez jednog igrača već posle dva minuta protiv ovakvog rivala, to nikako nije dobro. Čestitam Mančester junajtedu jer je radio posao maksimalno i nije se zaustavljao. Drugi crveni karton je potpuno razočaranje, posle toga više nismo mogli da se branimo. Bednarek ga nije ubio (Marsijala), ali nisam hteo da pričam sa sudijom o tome. U prošloj utakmici je bio VAR sudija kada smo mi igrali i obeležio je meč“, kaže austrijski trener i dodaje:

“Jankevic je napravio glup faul koji je ubio utakmicu. Kada imaš dva golmana na klupi za rezerve, želja mi je bila da dam mladim igračima šansu na velikoj sceni. A kada sam video šta se dešava odlučio sam da ih izvedem, pošto nije baš lepo kada svoj debi pamtiš po porazu s devet golova razlike. U drugom poluvremenu smo pokušali da sačuvamo mrežu sa devetoricom igrača, ali nismo uspeli“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.