Hasanefendić želi na klupu Srbije

Izvor: B92, 02.Sep.2009, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasanefendić želi na klupu Srbije

Iskusni rukometni trener Sead Hasanefendić potvrdio da je zainteresovan za mesto selektora reprezentacije Srbije.

Sead Hasanefendić, trener nemačkog Gumersbaha i prvi kandidat za trenera reprezentacije Srbije, potvrdio je da je obavio razgovore sa čelnim ljudima našeg saveza, i da postoji mogućost da sedne na klupu nacionalnog tima.

On je u intervjuu za "Sport" rekao da se nije kandidovao za to mesto, i da eventualni dolazak u Srbiju nema nikakve veze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa novcem:

"Nikada se nisam kandidovao, ne tražim preko hleba pogaču. Verovatno je neko u savezu imao želju da ja budem selektor. Trenutno smo u procesu pregovora, a interes da budem selektor je obostran. Imam malo vremena da razgovaram sa klubom, porodicom, razmislim o svemu" rekao je Hasanefendić, veliko ime svetskog rukometa, koji ima važeći ugovor sa nemačkim Gumersbahom do leta 2010.godine.

Hasanefendić je tokom svoje karijere trenirao brojne rukometaše iz Srbije, poslednje ime na dugačkom spisku je Momir Ilić, novi član nemačkog Kila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.