Has potvrdio: Grožan i Magnusen ostaju!

Izvor: B92, 19.Sep.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Has potvrdio: Grožan i Magnusen ostaju!

Američki F1 tim, ekipa Hasa, objavila je da je postigla dogovor sa Romanom Grožanom i Kevinom Magnusenom i oni će biti njihovi vozači naredne sezone.

Ovaj francusko – danski par zajedno je već četiri sezone u Formuli 1, a naredna će biti peta.

Grožan je od 2016. godine član Hasa, dok se Magnusen priključio godinu dana kasnije, a prvi čovek Hasa Ginter Štajner rekao je da će tim nastaviti da napreduje u budućnosti i da je ovo dobra plaforma za tako nešto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Iskustvo, i potreba za istim su jedni od kamena temeljaca za ekipu Hasa u Formuli 1, a sa Grožanom i Magnusenom naredne sezone nastavićemo za postavom dva sjajna vozača koji mnogo doprinose našem razvoju. Njihovo razumevanje i međusobno poštovanje, kao i znanje i sve što mogu da doprinesu kada sede za volanom daju nam određenu dozu sigurnosti da gradimo tim oko njih. Ova 2019. godina nije nimalo laka za nas, a nadamo se da ćemo naučeni ovim iskustvom moći da napredujemo i budemo još bolji 2020. godine", poručio je Ginter Štajner.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vesti iz Formule 1

Izvor: AutoBlog, 20.Sep.2019, 00:21

Grožan i Magnusen ostaju aduti Hasa Roman Grožan i Kevin Magnusen ostaju vozači Hasa i u 2020. godini, saopšteno je iz američkog tima. Kako piše Sport Klub, biće to četvrta uzastopna godina u tom sastavu – Grožan je sa timom od početka Hasa 2016. godine, a Magnusen se pridružio godinu dana...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.