Has: Mari preuveličava povrede

Izvor: B92, 13.Jun.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Has: Mari preuveličava povrede

Nemački teniser Tomi Has izjavio je da je Endi Mari već stekao reputaciju među teniserima da preuveličava povrede.

"Teško je kada igrate protiv nekoga, a mislite da se on ne oseća dobro ili je povređen. Niko to ne radi bolje od Marija - izgleda kao da se jedva kreće, onda dođe lekar, a onda se kreće kao mačka. Verujem da svi to znaju, već se govori o tome u svlačionici", izjavio je 34-godišnji Has.

„Možda Mari na taj način želi da skine pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa sebe. Govori sebi: ’Dobro, možda imam problem, ne osećam se dobro, ali pokušaću svejedno da igram’. Ali on je toliko talentovan igrač da nema potrebe za tako nečim", dodao je Nemac.

Mari je na Rolan Garosu ispao u četvrtfinalu, a njegovi navodni problemi sa leđima bili su meta kritike teniske javnosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Has: Mari je hipohondar

Izvor: Sportal.rs, 13.Jun.2012

Nemački teniser Tomi Has i Endi Mari, ukoliko nisu bili dobri prijatelji, nakon izjave 33-godišnjeg igrača neće nikada ni biti. Naime, Has smatra da je britanski teniser hipohondar, odnosno da preuveličava povrede i da se o tome već priča u teniskim krugovima.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.