Harta neće niko!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harta neće niko!

Golman engleske reprezentacije se boji da će morati da ostane na "Etihadu".

Karijera Džoa Harta krenula je stranputicom, od trenutka kada je na klupu "Građana" seo Pep Gvardiola.

Najbolji engleski golman i jedna od najboljih čuvara mreže u Premijer ligi, Gvardioli nije potreban, jer ne zna dobro da se snađe sa loptom u nogama.

Koliko god to suludo bilo, Španac ga se odmah odrekao, Hart je završio kod Siniše Mihajlovića u Torinu na pozajmici.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />"Bikovi" bi voleli da ga otkupe, ali nemaju novac koji Siti za njega traži, iako se na "Etihadu" ni najmanje na računa na njegove usluge.

Jedan od retkih igrača koji bi mogao da ima status legende kluba, oteran je u sramnom maniru, a nakon godinu dana provedenih u Torinu, vraća se u svoj voljeni klub, gde nije poželjan.

Sam Hart se boji da bi tu mogao i da ostane, kako još uvek nema konkretnu ponudu na svom stolu, a jasno je da posle dolaska Edersona neće bi ti ni rezervni golman u redovima "Građana".

"Ne mogu da kažem da mi se to nije vrtelo po glavi, postoji realna mogućnost da me niko neće želeti.

Opcija je i da ostanem u Mančester sitiju u kom izvesno neću igrati. Tu je i ta mogućnost.

Znam da ću uraditi sve u mojoj moći da se nađem u klubu koji želi da igram za njih. Ne mogu to samo da stvorim, ali ću dati sve od sebe
", izjavio je vidno zabrnuti Hart.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.