Hart na pragu Sanderlenda

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hart na pragu Sanderlenda

Odlukom Pepa Gvardiole Džo Hart se preselio na klupu, a dolaskom Klaudija Brava može se reći da je postao suvišan na Etihadu. Ipak, ima dosta zainteresovanih klubova, koji bi u svojim redovima voleli da vide reprezentativnog čuvara mreže Engleske.

Govori se i o trampi sa Torinom, da u suprotnom pravcu dođe Nikola Maksimović. Međutim, čini se da bi Hart više voleo da ostane u Premijer ligi, a tu činjenicu želi da iskoristi Sanderlend.

Crne mačke bi htele Harta da dovedu na jednogodišnju pozajmicu, ali se tu javlja problem, pošto je golmanova plata prevelika za Sanderlend, pa bi i Siti morao da plaća deo iste.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Miha poslao privatni avion po Harta

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2016, 08:35

Engleski golman Džo Hart, koji je dolaskom Pepa Gvardiole u Mančester siti postao prekobrojan među stativama u engleskom klubu, karijeru nastavlja u italijanskom Torinu..."Bikovi" su bili najuporniji da dovedu reprezentativnog čuvara mreže po koga su čak poslali privatni avion kako bi što pre...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.