Hart: Engleska će igrati u Brazilu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2013, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hart: Engleska će igrati u Brazilu

Golman reprezentacije Engleske Džo Hart rekao je danas da veruje da će se njegova reprezentacija plasirati na Svetsko prventvo u Brazilu.

Moraju sve da pobede: Fudbalska reprezentacija Engleske  

"To nije način na koji mi razmišljamo... Ne živimo u strahu. Ako pobedimo sve utakmice do kraja kvalifikacija, videćemo se u Brazilu", rekao je Hart za Skaj Sport.

 

On je kazao da njegova reprezentacija nije dobro odigrala sve utakmice u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kvalifikacijama, ali da se nada da mogu da pobede u preostalim mečevima.

 

"Na žalost, nismo imali rezultate kakve smo očekivali u svim utakmicama, ali smo i dalje u dobroj poziciji... Imamo dobre utakmice na domaćem terenu. Nadam se da možemo u svim tim mečevima da pobedimo, a onda nas čeka teško gostovanje u Ukrajini. Teško je, ali mislim da mi to možemo", rekao je golman Mančester sitija.

 

Reprezentacija Engleske je trenutno druga na tabeli Grupe H sa 12

bodova, dva manje od prvoplasirane Crne Gore. Do kraja kvalifikacija

Engleska dočekuje Moldaviju, Crnu Goru i Poljsku, a gostuje Ukrajini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.