Harden ubacio duplo više poena od Bjelice i Bogdanovića zajedno (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harden ubacio duplo više poena od Bjelice i Bogdanovića zajedno (VIDEO)

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica su igrali dobro protiv Hjustona, ali je Džejms Harden bio nezaustavljiv.

Sakramento je poražen od Raketa rezultatom 101:127 posle serije od tri pobede u nizu, a četiri u poslednjih pet utakmica.

Iako su Kingsi uspeli da Hardena, igrača koji najčešće u celoj ligi ide na liniju penala, svedu na samo dva slobodna bacanja, nije mario previše - predvodio je Hjuston sa 36 poena, ubacivši osam trojki iz 13 pokušaja.

Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bjelica je za 25 minuta ubacio 15 poena uz šest skokova, dve asistencije I blokadu, a Bogdan Bogdanović, koji je na parketu proveo šest minuta više, postigao je 13 poena, zabeležio je i četiri skoka, po tri asistencije i "krađe" i jednu blokadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divac u Kingse doveo američkog reprezentativca, a onda je nastao HAOS - cela NBA liga u neverici, LEBRON BESAN!

Izvor: Press, 07.Feb.2019

Sakramento Kingsi su u poslednji dan prelaznog roka u NBA ligi ušli sa ozbiljnim namerama. Ali, Vlade Divac kao sportski direktor i ostatak uprave nisu mogli ni da sanjaju šta će se sve desiti kada se obelodani ko su nova pojačanja "kraljeva". ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.