Harden opet pravi cirkus

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 12:05

Harden opet pravi "cirkus"

Košarkaš Filadelfije Džejms Harden insistira da napusti Sikserse ovog leta.

Ovaj klub je bivšeg MVP-a povukao sa tržišta u nameri da ga zadrži još bar jednu sezonu, međutim, "Brada" ima drugačije planove.

"Atletik" prenosi da Harden nema nameru više da igra za 76erse i sve neodoljivo podseća na problem koji su imali sa Benom Simonsom.

Harden je tokom karijere na sličan način već isforsirao odlazak iz Hjustona u Bruklin, iz kojeg je 2022. stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Filadelfiju.

Ovog leta je već probao da nađe novu sredinu, ali niko nije bio spreman da ispuni finansijske zahteve, tako da je aktivirao opciju jednogodišnjeg produženja ugovora za 35,6 miliona dolara i automatski zatražio trejd.

Za usluge Hardena stidljivo su zainteresovani LA Klipersi, koji, ipak, ne žele da se odreknu Kavaja Lenarda ili Pola Džordža, kao ni mladog Terensa Mena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.